Je kunt de kaasjes heel lang bewaren in de koelkast als ze maar goed onder de olie blijven staan
Lekker op toost, stokbrood of broodjes.
De geitenkaasjes, maar ook de olie is erg lekker in een salade.
Recept
« Terug naar recepten
Zachte geitenkaas in pittige knoflookmarinade
PT5M
Zachte geitenkaas in pittige knoflookmarinade
Meestal gaat zo'n doosje met zachte ronde geitenkaasjes niet helemaal op. Dan gaan ze bij mij in een pot met olie en wat kruiden en kan ik ze veel langer nog gebruiken en zijn ze nog lekkerder ook.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zachte geitenkaas in pittige knoflookmarinade te bereiden
- Maak de Spaanse pepers schoon. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten.
- Was de tijm en de oregano.
- Pel de tenen knoflook.
- Doe de kaasjes met de kruiden, knoflook en Spaanse peper in een schone
pot. Giet er zoveel olijfolie op dat de kaasjes onder staan. - Laat minstens 8 uur marineren voordat je ervan gaat genieten.