*Geef dit bij een schotel met rauwe groentes:
-bloemkoolroosjes
-broccoliroosjes
-strippen paprika
-batons van wortel
-batons van celerij
Recept
« Terug naar recepten
Pestosaus,gecitreerd met verse geitenkaas
PT20M
Pestosaus,gecitreerd met verse geitenkaas
Een heerlijk pestosaus,gecitreerd met verse geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pestosaus,gecitreerd met verse geitenkaas te bereiden
*Bak de uien en knoflook tot ze glazig zijn.
*Doe daarna alle ingredienten in een keukenmachine en draai daarvan een homogene pasta
*Breng smaak in balans met behulp van de gebruikte ingredienten
*Doe daarna alle ingredienten in een keukenmachine en draai daarvan een homogene pasta
*Breng smaak in balans met behulp van de gebruikte ingredienten