Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van rode biet
PT15M
Carpaccio van rode biet
Een mooi ogend vegetarisch voorgerecht. Dit licht , vegetarisch voorgerechtje oogt zeer mooi qua kleur en is erg
lekker. Hou je niet van geitenkaas, dan is een roomkaas een goed alternatief.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van rode biet te bereiden
- Schaaf de bietjes in flinterdunne plakjes op de mandoline ( je kunt er bijna doorheen kjken.
- Leg de plakjes op een bordje en verdeel en verkruimel er de verse geitenkaas over.
- Maal er een weinig peper over.
- Leg her en der een blaadje rucola over het geheel.
- Verwarm 4 volle eetlepels frambozenjam in een pannetje . De jam zal "smelten " en dienen als saus.
- Giet de saus over het geheel.
- Verkruimel de walnoten over de carpaccio en serveer direct.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Eens gemaakt op een dinertje voor vrienden.