Recept
« Terug naar recepten
Pestospaghetti met rucola en krokante ham
PT30M
Pestospaghetti met rucola en krokante ham
Een heerlijk pestospaghetti met rucola en krokante ham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pestospaghetti met rucola en krokante ham te bereiden
Leg de plakken ham in een droge koekepan en bak deze in 5 min.krokant.Breek de ham daarna in stukken.Kook intussen de pasta volgens de verpakking.Bewaar 4 lepels kookvocht en giet de spaghetti verder af.Roer de pesto om met de lepels kookvocht en schep deze met de rucola door de spaghetti.Verdeel de pasta over vier borden en leg de stukken ham erop.