KookJij

Petit fours van ontbijtkoek

Een heerlijk petit fours van ontbijtkoek recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Petit fours van ontbijtkoek te bereiden

U snijd de ontbijtkoek in 1,5 cm dikke plakken vervolgens snijd u elke plak in vier gelijk grote stukken.

U doet de Marsepein tussen folie en rolt het uit met een grote plaat.

U snijdt de Marsepein in ongeveer 15 stukken die gelijk zijn aan de ontbijtkoekstukken. (precies de helft van de ontbijtkoek moet later met marsepein worden belegd).

De ontbijtkoekstukken smeert u in met frambozenjam.

De helft van de ontbijtkoek belegt u met marsepein.

De chocoladecouverture laat u volgens gebruiksaanwijzing smelten.

De Petit-Fours met behulp van een vork (het bestmet een pralin?-vork) in de chocola duiken, kort laten afdruppelen en op een
rooster zetten.

U kunt de Petit-Fours bijvoorbeeld met rozenbladeren versieren, voordat de chocola vast is geworden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst