KookJij

Pieterman met dille en grof zeezout

Een heerlijk pieterman met dille en grof zeezout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke en Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pieterman met dille en grof zeezout te bereiden

Spoel de vissen goed onder stromend water en dep droog.
Goed kruiden en aan weerszijde goed aanbakken in boter.
Serveer met enkele schijven citroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Harry Lohr

Harry Lohr zegt:
Een pieterman kan giftig zijn door zijn stekels.
Dus wel een beetje uitkijken bij het bereiden van deze vis ;-)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Ilona , bedankt voor je complimentje ... het was heel gezellig tof jullie te leren kennen via ons belleke zullen nog wel eens afspreken .En de menu die ik voor jullie heb klaargemaakt zal ik eens opnieuw moeten maken , heb geen foto's getrokken .Fijn je hier te ontmoeten .Zou zeggen tot horen of zien groetjes aan Danny en een knuffel voor Dyara ;)
Groetjes van ons allemaal :);):p:D
Ilona Van Helvoort

Ilona Van Helvoort zegt:
Ik heb een recept gevonden van je hihi..!
We vonden het zondag super lekker je had het heerlijk gemaakt...mag wel op de site komen ;):p