Recept
« Terug naar recepten
Pieterman met dille en grof zeezout
PT40M
Pieterman met dille en grof zeezout
Een heerlijk pieterman met dille en grof zeezout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke en Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pieterman met dille en grof zeezout te bereiden
Spoel de vissen goed onder stromend water en dep droog.
Goed kruiden en aan weerszijde goed aanbakken in boter.
Serveer met enkele schijven citroen.
Goed kruiden en aan weerszijde goed aanbakken in boter.
Serveer met enkele schijven citroen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Groetjes van ons allemaal :);):p:D
Harry Lohr zegt:
Dus wel een beetje uitkijken bij het bereiden van deze vis ;-)