Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: Spruitenstoemp in een vissausje met kabeljauw
PT20M
Dagschotel: Spruitenstoemp in een vissausje met kabeljauw
Knorr vissausje met witte wijn.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: Spruitenstoemp in een vissausje met kabeljauw te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden de spruiten in vier snijden deze beetgaar koken met het blokje bouillon. Pureer deze voeg boter toe en kruid verder naar smaak met peper, zeezout en muskaatnoot. De saus opwarmen maar niet laten koken voeg de vis toe en laat deze in de saus garen. Serveer dit alles op bord en garneer af met grijze garnalen en dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.