KookJij

Dagschotel: Spruitenstoemp in een vissausje met kabeljauw

Knorr vissausje met witte wijn.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: Spruitenstoemp in een vissausje met kabeljauw te bereiden

  1. Aardappelen in blokjes snijden de spruiten in vier snijden deze beetgaar koken met het blokje bouillon. Pureer deze voeg boter toe en kruid verder naar smaak met peper, zeezout en muskaatnoot. De saus opwarmen maar niet laten koken voeg de vis toe en laat deze in de saus garen. Serveer dit alles op bord en garneer af met grijze garnalen en dille.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst