Recept
« Terug naar recepten
Pikante feestballetjes
PT60M
Pikante feestballetjes
Een heerlijk pikante feestballetjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pikante feestballetjes te bereiden
Snijd van de bosui smalle ringetjes. Meng alle ingrediënten door elkaar. (indien het te slap is geworden een beetje paneermeel toevoegen). Vorm er kleine balletjes van. Braad de balletjes rondom bruin en gaar in wat olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en leg ze op een schaal. Laten afkoelen en in de koelkast bewaren. Even opwarmen in de oven.Serveer met zoete chilisaus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
djmagich zegt: