Recept
« Terug naar recepten
Pindalicious Browniemuffin met pindakaas
PT35M
Pindalicious Browniemuffin met pindakaas
Een heerlijk pindalicious browniemuffin met pindakaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Yunomi & Calve pindakaas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pindalicious Browniemuffin met pindakaas te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de boter of margarine in blokjes en breek de chocolade in stukjes. Smelt de chocolade met de boter in de magnetron (ongeveer 1-2 minuten) of in een pan en roer het door elkaar. Laat het mengsel even afkoelen en klop de eieren los met de suiker. Schenk het chocolademengsel erbij en roer het door elkaar. Zeef het zelfrijzend bakmeel bij het chocolade mengsel en schep het door elkaar. Schep wat beslag in muffinvormpjes om de onderkant te vullen en schep vervolgens in elk bakje een theelepel pindakaas. Bak de brownies 20 minuten in de oven. Mmm...
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Recept ter ere van het 65 jarige bestaan van Calve pindakaas.