Recept
« Terug naar recepten
Pineapple-Beach
PT30M
Pineapple-Beach
Een heerlijk pineapple-beach recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pineapple-Beach te bereiden
Carpaccio van ananas:
Verwijder de schil van de ananas en snij in zo fijn mogelijke schijfjes.
Dresseer op een langwerpig bord of lei.
Rasp er de zeste van limoen overheen.
Coulis van basilicum:
Breng een grote kookpot met water aan de kook.
Dompel de basilicum een 3-tal minuten in het kokend water.
Verfris de basilicum onder koud water en pers hem zo goed mogelijk uit
Doe dit in de blender met de suikersiroop en zeef het mengsel door.
Verwijder de schil van de ananas en snij in zo fijn mogelijke schijfjes.
Dresseer op een langwerpig bord of lei.
Rasp er de zeste van limoen overheen.
Coulis van basilicum:
Breng een grote kookpot met water aan de kook.
Dompel de basilicum een 3-tal minuten in het kokend water.
Verfris de basilicum onder koud water en pers hem zo goed mogelijk uit
Doe dit in de blender met de suikersiroop en zeef het mengsel door.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Bij het kopieren/ plakken van recepten, komen er ook "tekentjes" mee. (Häagen-Dazs® ) Persoonlijk vind ik dat niet zo mooi staan.
Zou je daar op willen letten?
Groetjes,
Anna.
(bij dit recept zal ik het zelf wel even aanpassen.)
:p
Anna zegt:
Maar je vermeld netjes de bron er bij;);)
Goed weekend verder:D:D