Recept
« Terug naar recepten
PiriPiri marinade
PT10M
PiriPiri marinade
Een heerlijk piripiri marinade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe PiriPiri marinade te bereiden
Doe de pepers in een mix kom of de mengbeker voor de staafmixer, voeg vervolgens de arichideolie toe.
Mixs het totdat de pepers wat fijner zijn.
Voeg vervolgens de knoflook in stukjes, de whisky en de port toe. Mix het geheel goed.
Laat het vervolgens 3 dagen staan, ter bevordering van de smaak. Uiteraard is het direct te gebruiken.
Mixs het totdat de pepers wat fijner zijn.
Voeg vervolgens de knoflook in stukjes, de whisky en de port toe. Mix het geheel goed.
Laat het vervolgens 3 dagen staan, ter bevordering van de smaak. Uiteraard is het direct te gebruiken.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Zelf ben ik van het pittig eten. Zo nu en dan zie je wel eens wat voorbij komen in de kookprogramma's. Hier onthoud je vaak wat kleine dingen van. Aan de hand van al die kleine dingen is dit recept "geboren".