Recept
« Terug naar recepten
Pisto Manchego
PT45M
Pisto Manchego
Een heerlijk pisto manchego recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pisto Manchego te bereiden
Pisto manchego is een mengsel van de ui,paprika,tomaat,knoflook,peper en zout dat zachtjes in wat olijfolie wordt gestoofd tot alles heel zacht is.Vlak voor het opdienen roer je de losgeklopte eieren erdoor.Heel even roeren tot het ei net aan gaat stollen maar nog zacht is.Meteen opdienen met peper en zout en erbij rijst of stokbrood met een frisse groene salade.
martine zegt:
Voor 2 personen vind ik het wel een krappe hoeveelheid van alles, behalve de eieren.
groet.