KookJij

Pisto Manchego

Een heerlijk pisto manchego recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pisto Manchego te bereiden

Pisto manchego is een mengsel van de ui,paprika,tomaat,knoflook,peper en zout dat zachtjes in wat olijfolie wordt gestoofd tot alles heel zacht is.Vlak voor het opdienen roer je de losgeklopte eieren erdoor.Heel even roeren tot het ei net aan gaat stollen maar nog zacht is.Meteen opdienen met peper en zout en erbij rijst of stokbrood met een frisse groene salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

martine

martine zegt:
Wij vinden pisto lekkerder met meer knoflook. Als vleestomaten duur zijn, kun je ook gewone of trostomaten gebruiken.
Voor 2 personen vind ik het wel een krappe hoeveelheid van alles, behalve de eieren.
groet.
Martin

Martin zegt:
Heel slim Alice. Manchego wil zeggen: uit La Mancha zoals Wim ook al zegt
Wim

Wim zegt:
Alice, ik neem aan dat hier niet de kaas Manchego wordt bedoeld, maar 'gemaakt op de manier zoals ze dat in La Mancha doen'.
Alice

Alice zegt:
Waar blijft de manchego in dit recept???:?:?