Recept
« Terug naar recepten
Pistoleke op zijn Italiaans
PT10M
Pistoleke op zijn Italiaans
Een heerlijk pistoleke op zijn italiaans recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pistoleke op zijn Italiaans te bereiden
Ajuin in ringen snijden.
Mozzarella in schijven snijden.
Snijd de broodjes dwars, besmeer met de pesto beleg met mortadella, mozzaella, salami, tomaten, ajuin eindigen met mozzarella.
Goed kruiden, zet deze even onder de grill en werk af met bladpeterselie en de prikkers.
Mozzarella in schijven snijden.
Snijd de broodjes dwars, besmeer met de pesto beleg met mortadella, mozzaella, salami, tomaten, ajuin eindigen met mozzarella.
Goed kruiden, zet deze even onder de grill en werk af met bladpeterselie en de prikkers.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: