Je kan er ook nog een Spaans pepertje of jalapeno pepertje fijngehakt met zaad aan toevoegen of door de chili con carne toevoegen.
Je kan er ook nog wat sla aan toevoegen onder in het broodje.
Recept
« Terug naar recepten
Pistolet baquet gevuld met knakworst en chili con carne
PT25M
Pistolet baquet gevuld met knakworst en chili con carne
Dit recept laatst een keer op tv gezien
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
op tv gezien
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pistolet baquet gevuld met knakworst en chili con carne te bereiden
- Doe een scheutje olie in de pan en bak hier de ui en knoflook in en bak deze glazig, haal ze even uit de pan en doe ze in een schaaltje.
- Bak dan het runder gehakt rul en voeg de ui en knoflook weer toe doe het pakje chili con carne kruiden zakje door het gehakt mengsel en voeg dan de kidney bonen toe en laat dit lekker door pruttelen tot de bonen gaar zijn.
- Verwarm ondertussen de oven op 200 graden en bak de broodjes in 8 minuten goudbruin.
- Pak een ander pannetje doe hier de knakworst/bockworst in en verwarm ze, niet koken dan springen ze stuk
- Haal de broodjes uit de oven en laat ze afkoelen, snijd ze dan open, niet helemaal doorsnijden, leg er dan een worstje tussen en schep er wat chili con carne op.
- EETSMAKELIJK.