Recept
« Terug naar recepten
Pitabroodjes gevuld met lamsvlees
PT15M
Pitabroodjes gevuld met lamsvlees
Een heerlijk pitabroodjes gevuld met lamsvlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pitabroodjes gevuld met lamsvlees te bereiden
Warm de broodjes even op in de oven of grill.
Lamsvlees, ajuin en tomaat even opbakken in een beetje boter en kruiden.
Snijd het hoedje van het pitabroodje af, besmeer het broodje naar wens met de saus. Beleg met sla, wortelen en kaas, verdeel de opgebakken lamsreepjes erover. Hoedje erop en nu maar smullen.
Lamsvlees, ajuin en tomaat even opbakken in een beetje boter en kruiden.
Snijd het hoedje van het pitabroodje af, besmeer het broodje naar wens met de saus. Beleg met sla, wortelen en kaas, verdeel de opgebakken lamsreepjes erover. Hoedje erop en nu maar smullen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
gea zegt: