KookJij

Pitabroodjes gevuld met lamsvlees

Een heerlijk pitabroodjes gevuld met lamsvlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pitabroodjes gevuld met lamsvlees te bereiden

Warm de broodjes even op in de oven of grill.
Lamsvlees, ajuin en tomaat even opbakken in een beetje boter en kruiden.
Snijd het hoedje van het pitabroodje af, besmeer het broodje naar wens met de saus. Beleg met sla, wortelen en kaas, verdeel de opgebakken lamsreepjes erover. Hoedje erop en nu maar smullen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gea

gea zegt:
Mmmm, dit is lekker!!!!:p:p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Dank je wel Harry, een gerechtje vlug klaar, wie weet iets voor de kids en jou als het vrouwtje in het moederhuis ligt :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Ja Anna, de keuze is dan rap gemaakt :);):p
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Ziet er (weer) heerlijk uit Hilde!
Anna

Anna zegt:
Oei!! Dat is er nou ECHT een voor mijn ventje!;):D