Recept
« Terug naar recepten
Pitapizza met spinazie en geitenkaas
PT25M
Pitapizza met spinazie en geitenkaas
Een heerlijk pitapizza met spinazie en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renate Kemner
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
153 kCal energie
5 Gram vet
5 Gram vet
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
quick & tasty pizza
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pitapizza met spinazie en geitenkaas te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 230°C (gasstand 8). Meng de zongedroogde tomaten, tomatenpuree en de knoflook in een keukenmachine of met de staafmixer tot een gladde massa. Meng ook de tijm erdoor.
2. Dompel de spinazie onder in kokend water en leg direct daarna in koud water. Laat de spinazie uitlekken en besprenkel met de olie.
3. Verdeel het tomatenmengsel over de pitabroodjes en leg de spinazie erover. Strooi cherrytomaatjes, kaas en sesamzaad erover. Zet de pizza's 10 minuten in de oven of tot de kaas is gesmolten en bruin wordt.
2. Dompel de spinazie onder in kokend water en leg direct daarna in koud water. Laat de spinazie uitlekken en besprenkel met de olie.
3. Verdeel het tomatenmengsel over de pitabroodjes en leg de spinazie erover. Strooi cherrytomaatjes, kaas en sesamzaad erover. Zet de pizza's 10 minuten in de oven of tot de kaas is gesmolten en bruin wordt.