KookJij

Pitapizzaatjes

Een heerlijk pitapizzaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pitapizzaatjes te bereiden



Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Snijd elk broodje in tweeën, zodat je 8 'pizzabodempjes' krijgt.

Was de tomaten. Snijd de harde kern eruit met een mes en snijd de tomaten in partjes. Snijd de pitjes eruit en snijd de tomaten in blokjes. Maak de champignons schoon met een stuk keukenpapier en snijd ze in schijfjes.

Meng de tomatenpuree met de olijfolie. Kruid met oregano, peper en zout. Schep op elk pizzabodempje wat tomatenpuree en strijk uit met de lepel. Leg op elke pizza wat tomatenblokjes, champignons en mozzarella. Leg er enkele kappertjes op.

Zet de pizzaatjes 7 minuten in de oven. Snijd ze in 4 of 6 stukjes en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst