Recept
« Terug naar recepten
Pitapizzaatjes
PT15M
Pitapizzaatjes
Een heerlijk pitapizzaatjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pitapizzaatjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Snijd elk broodje in tweeën, zodat je 8 'pizzabodempjes' krijgt.
Was de tomaten. Snijd de harde kern eruit met een mes en snijd de tomaten in partjes. Snijd de pitjes eruit en snijd de tomaten in blokjes. Maak de champignons schoon met een stuk keukenpapier en snijd ze in schijfjes.
Meng de tomatenpuree met de olijfolie. Kruid met oregano, peper en zout. Schep op elk pizzabodempje wat tomatenpuree en strijk uit met de lepel. Leg op elke pizza wat tomatenblokjes, champignons en mozzarella. Leg er enkele kappertjes op.
Zet de pizzaatjes 7 minuten in de oven. Snijd ze in 4 of 6 stukjes en dien op.