Recept
« Terug naar recepten
Pittige pindaburger
PT15M
Pittige pindaburger
Een heerlijk pittige pindaburger recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige pindaburger te bereiden
In een koekenpan boter verhitten en de hamburgers op matig vuur in 10 minuten gaar en bruin bakken, halverwege keren. Intussen pindasaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broodjes open snijden en slamix erover verdelen. Hamburgers erop leggen en taugé, pindasaus en pinda's erover verdelen. Serveren met kroepoek.