Recept
« Terug naar recepten
Pittige roergebakken varkenshaas
PT15M
Pittige roergebakken varkenshaas
Een heerlijk pittige roergebakken varkenshaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Edwin
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige roergebakken varkenshaas te bereiden
Varkenshaasjes in stukjes snijden en in een kom marineren met de ketjap en de india kruiden. Even in laten trekken. Wok op het vuur zetten en de varkenshaas roerbakken. Aardappeltjes en groenten toevoegen. Als laatste ongeveer twee lepels satesaus er door scheppen. Goed door roeren. Eet smakelijk.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lambert zegt:
eddie zegt: