Lekker met Italiaanse roerbakgroenten.
En een eigengemaakte aardappelpuree.
Recept
« Terug naar recepten
Pittige vis uit de oven
PT70M
Pittige vis uit de oven
Een heerlijk pittige vis uit de oven recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige vis uit de oven te bereiden
Leg de 2 moten in de ovenschaal.
Meng de olijfolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, koriander, bouillon en het limoensap tot een pasta.
Breng dit op smaak met het (zee)zout.
Laat de vis gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Verwarm oven op de hoogste stand (250°C).
De vis in 15 min. gaarbakken zonder te keren.
Zorg dat de vis niet uitdroogt anders nog bestrijken met de visbouillon.
Garneer met schijfje citroen of limoen en evt een takje koriander.
Meng de olijfolie, knoflook, komijn, paprikapoeder, koriander, bouillon en het limoensap tot een pasta.
Breng dit op smaak met het (zee)zout.
Laat de vis gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Verwarm oven op de hoogste stand (250°C).
De vis in 15 min. gaarbakken zonder te keren.
Zorg dat de vis niet uitdroogt anders nog bestrijken met de visbouillon.
Garneer met schijfje citroen of limoen en evt een takje koriander.
Hansje zegt: