Recept
« Terug naar recepten
Pizza met ham en spinazie
PT30M
Pizza met ham en spinazie
Een heerlijk pizza met ham en spinazie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
dr oetker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met ham en spinazie te bereiden
Verwarm de oven voor op 230 graden. Laat de spinazie ontdooien en knijp het zachtjes uit, zodat het minder vochtig is. Verwarm de oven voor. Snijd de ui in ringen en het bolletje mozzarella in plakjes. Pers de knoflook uit en roer het door de tomatensaus. Bestrijk de pizzabodem met de tomatensaus. Draai de plakjes parmaham zo dat ze op roosjes lijken. Verdeel de ingrediënten over de pizza. Bak de pizza net onder het midden van de ovan.