Recept
« Terug naar recepten
Pizza: quattro formaggio
PT30M
Pizza: quattro formaggio
Een heerlijk pizza: quattro formaggio recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza: quattro formaggio te bereiden
Snij de ajuin in halve ringen en stoof deze licht aan, gekruid in een beetje olie van de zongedroogde tomaten.
Beleg de pizzabodems met de coullis vervolgens de ajuin erover verdelen.
Beleg met de tomaatjes en bestrooi rijkelijk met de kaassoorten. Kruid naar smaak af.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 200gr +/- 20 à 25 min.
Beleg de pizzabodems met de coullis vervolgens de ajuin erover verdelen.
Beleg met de tomaatjes en bestrooi rijkelijk met de kaassoorten. Kruid naar smaak af.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 200gr +/- 20 à 25 min.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.