Recept
« Terug naar recepten
Pizza uit Apulie (pizza pugliese)
PT90M
Pizza uit Apulie (pizza pugliese)
Een heerlijk pizza uit apulie (pizza pugliese) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza uit Apulie (pizza pugliese) te bereiden
Deeg maken zoals u hem gewent te maken en verdeel deze op een bakplaat.
De grofgehakte uien over de pizza verdelen,met geraspte pecorino bestrooien en met olie besprenkelen.Bakken in de oven op 180C.Als de pizza klaar is bestrooien met veel zwarte peper.
De grofgehakte uien over de pizza verdelen,met geraspte pecorino bestrooien en met olie besprenkelen.Bakken in de oven op 180C.Als de pizza klaar is bestrooien met veel zwarte peper.