Recept
« Terug naar recepten
Plaatcake Drammenhage
PT0M
Plaatcake Drammenhage
Een heerlijk plaatcake drammenhage recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
tineke van Meeuwen
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
moeilijk te zeggen personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Plaatcake Drammenhage te bereiden
Cake: 300 gram suiker met 3 eieren schuimig kloppen.
Bakblik invetten. 2 dl. Melk en 50 gram boter [niet te heet smelten ]. Zelfreizend bakmeel bij mengsel ei en suiker voegen. Daarna de niet te hete melk met boter toevoegen. Baktijd ongeveer 20 min. stand 175 - 200 graden.
Bovenvulling: Eerst boter en melk verwarmen. Daarna basterd suiker en cocos bijmengen. Dit voorzichtig boven op de cake strijken. In oven op 200 graden 5 min knapperig bakken.
Bakblik invetten. 2 dl. Melk en 50 gram boter [niet te heet smelten ]. Zelfreizend bakmeel bij mengsel ei en suiker voegen. Daarna de niet te hete melk met boter toevoegen. Baktijd ongeveer 20 min. stand 175 - 200 graden.
Bovenvulling: Eerst boter en melk verwarmen. Daarna basterd suiker en cocos bijmengen. Dit voorzichtig boven op de cake strijken. In oven op 200 graden 5 min knapperig bakken.
Ingrid zegt: