Recept
« Terug naar recepten
Portobello met gorgonzola
PT20M
Portobello met gorgonzola
Een heerlijk portobello met gorgonzola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
champignonidee.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Portobello met gorgonzola te bereiden
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Maak de portobello´s schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier en verwijder de steeltjes. Besprenkel de gladde kant van de portobello´s met olijfolie.
Verkruimel de gorgonzola en vul er de portobello’s mee. Bestrooi ze met de walnoten. Plaats de portobello´s op een bakplaat en zet ze 10 min. in de voorverwarmde oven.
Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes en strooi deze over de portobello’s. Geef een paar flinke draaien aan de pepermolen boven de portobello’s en serveer ze meteen.
Maak de portobello´s schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier en verwijder de steeltjes. Besprenkel de gladde kant van de portobello´s met olijfolie.
Verkruimel de gorgonzola en vul er de portobello’s mee. Bestrooi ze met de walnoten. Plaats de portobello´s op een bakplaat en zet ze 10 min. in de voorverwarmde oven.
Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes en strooi deze over de portobello’s. Geef een paar flinke draaien aan de pepermolen boven de portobello’s en serveer ze meteen.