KookJij

Kruidige Bildtstar aardappelwedges uit de oven.

Aardappeltjeeven voorgekookt. Koud gespoeld en in wedges ( partjes) gesneden. Een kruidenolie maken , onder de aardappeltjes roeren en in die oven ermee.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidige Bildtstar aardappelwedges uit de oven. te bereiden

  1. Kook de aardappelen 10 minuten. Giet ze af en spoel ze oud. Droog de aardappelen en snij ze vervolgens in wedges.
  2. Roer olie, geraspte knoflook, peper, zout, paprikapoeder , rozemarijn, peterselie en tijm door elkaar.
  3. Leg de aardappelwedges inmet de sjalotten in een ovenschaal.
  4. Giet er de kruidige olie overheen en roer alles goed door, zodat alle wedges met de kruidige olie bedekt zijn.
  5. Zet voor circa 35 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden en bak de wedges bruin.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Een heerlijk bijgerecht . Smaakvol met groente naar keuze en een stukje vlees of vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst