Recept
« Terug naar recepten
Poulet a la Cannelle
PT45M
Poulet a la Cannelle
Een heerlijk poulet a la cannelle recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
domy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Poulet a la Cannelle te bereiden
Doop de rozijnen in warm water
Snijd de filets in blokjes en leg ze in een schaal. Meng de filets met ketjap en suiker.
Zet in de koelkast en laat ze een paar uur marineren.
Bak, in een wok in olijfolie de filets samen met kaneel en een theelepel suiker. Goed mengen.
Voeg er 4 el water, zet het vuur zacht en laat 15 minuten pruttelen.
Voeg er de rozijnen toe (zonder vocht).
Laat nog 5 minuten zacht koken.
Snijd de filets in blokjes en leg ze in een schaal. Meng de filets met ketjap en suiker.
Zet in de koelkast en laat ze een paar uur marineren.
Bak, in een wok in olijfolie de filets samen met kaneel en een theelepel suiker. Goed mengen.
Voeg er 4 el water, zet het vuur zacht en laat 15 minuten pruttelen.
Voeg er de rozijnen toe (zonder vocht).
Laat nog 5 minuten zacht koken.