KookJij

Poulet a la Cannelle

Een heerlijk poulet a la cannelle recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: domy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Poulet a la Cannelle te bereiden

Doop de rozijnen in warm water
Snijd de filets in blokjes en leg ze in een schaal. Meng de filets met ketjap en suiker.
Zet in de koelkast en laat ze een paar uur marineren.
Bak, in een wok in olijfolie de filets samen met kaneel en een theelepel suiker. Goed mengen.
Voeg er 4 el water, zet het vuur zacht en laat 15 minuten pruttelen.
Voeg er de rozijnen toe (zonder vocht).
Laat nog 5 minuten zacht koken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst