Recept
« Terug naar recepten
Poulet Vallée d’Auge
PT75M
Poulet Vallée d’Auge
Een heerlijk poulet vallée d’auge recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Poulet Vallée d’Auge te bereiden
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Appels schillen en in stukjes snijden. In een kom met water en citroensap leggen om verkleuring te voorkomen. Drumsticks schoonmaken en met zout en peper inwrijven. In de braadslee op gasfornuis boter verwarmen. De oven voorverwarmen op 200°C. Drumsticks in ca. 7 minuten om en om bruin bakken. Braadslee van vuur halen. De champignons, appel, cider, calvados, laurier, tijm en kippenbouillon toevoegen.
Braadslee in het midden van de oven plaatsen en in ca. 30 minuten gaar laten worden. Drumsticks op bord, samen met garnering en een beetje crème fraîche over de drumsticks laten lopen.
Braadslee in het midden van de oven plaatsen en in ca. 30 minuten gaar laten worden. Drumsticks op bord, samen met garnering en een beetje crème fraîche over de drumsticks laten lopen.