Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes
PT20M
Dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes
Een heerlijk dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: lamsvlees met groentjes en pommes noisettes te bereiden
Porei grof in ringen snijden.
Wortels in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Witloof in grove stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in notenolie en kruid naar smaak.
Het vlees vlees kruiden en gaar aanbakken.
Serveer deze groenten zeer warm op bord met het vlees en de pommes noisettes.
Wortels in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in grove stukken snijden.
Witloof in grove stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar aan in notenolie en kruid naar smaak.
Het vlees vlees kruiden en gaar aanbakken.
Serveer deze groenten zeer warm op bord met het vlees en de pommes noisettes.