Recept
« Terug naar recepten
Quorn spaghetti bolognaise
PT45M
Quorn spaghetti bolognaise
Een heerlijk quorn spaghetti bolognaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
evyquorn.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quorn spaghetti bolognaise te bereiden
Verwarm de olie in een grote pan. Voeg de ui, de wortel, de selder en de knoflook toe. Kook op een middelmatig vuurtje gedurende 5 minuten totdat de groenten gaar zijn en roer regelmatig. Voeg de champignons toe en roerbak gedurende 2 à 3 minuten verder.
Gooi de tomaten in de pan samen met de groentebouillon, de rode wijn, de kruiden de tomatenpuree en de ketchup. Roer goed dooreen.
Kook op een zacht vuurtje gedurende 8 à 10 minuten tot wanneer de groenten gaar zijn.
Roer het Quorn gehakt in de saus en laat koken op een laag vuurtje. Kook ondertussen de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Kruid af volgens smaak.
Giet de spaghetti af, doe wat bolognaise saus bovenop en dien onmiddellijk op.
Bestrooi rijkelijk met kaas.