Recept
« Terug naar recepten
Hallooweenballetjes
PT40M
Hallooweenballetjes
Een heerlijk hallooweenballetjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hallooweenballetjes te bereiden
Meng het gehakt met het ei, chapelure (paneermeel), kruiden met een beetje lookpoeder en chilipoeder en voeg de pecorinokaas toe. Maak er balletjes van en bak deze in olijfolie voeg de in reepjes gesneden groenten toe, zet het vuur lager en laat zacht stoven.
De gehakte tomaten en tomatenpuree toevoegen, kruiden naar eigen smaak met marjolein, dragon, zout en suiker.
Als laatste de in stukken gesneden gorgonzola eronder mengen. Serveer zeer warm.
De gehakte tomaten en tomatenpuree toevoegen, kruiden naar eigen smaak met marjolein, dragon, zout en suiker.
Als laatste de in stukken gesneden gorgonzola eronder mengen. Serveer zeer warm.
Anna zegt:
Jum, jum!:D
Knufs, Anna en de poezenbende:p