Recept
« Terug naar recepten
Maultaschen met een pittig tomatensausje en gorgonzola
PT30M
Maultaschen met een pittig tomatensausje en gorgonzola
Een heerlijk maultaschen met een pittig tomatensausje en gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maultaschen met een pittig tomatensausje en gorgonzola te bereiden
Kook de gevulde pasta ± 12 min.
De groenten zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in olijfolie en kruid naar smaak met de bovenvermelde kruiden.Voeg de gehakte tomaten & tomatenpuree toe. Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Dresseer de Maultaschen op bord, saus erover de gorgonzola in blokjes gesneden erbij serveren.
De groenten zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in olijfolie en kruid naar smaak met de bovenvermelde kruiden.Voeg de gehakte tomaten & tomatenpuree toe. Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Dresseer de Maultaschen op bord, saus erover de gorgonzola in blokjes gesneden erbij serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rmascini zegt:
boomer zegt:
rmascini zegt:
derbyke zegt: