Recept
« Terug naar recepten
Rabarber coulis
PT20M
Rabarber coulis
Een heerlijk rabarber coulis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lies Melein
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tuinadvies
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarber coulis te bereiden
Stoof de rabarber met de suiker en de peperbessen gaar op een laag vuur. Laat afkoelen. Voeg het citroensap toe en mix fijn in de keukenmachine. Doe de coulis in de ijsmachine en draai tot ijs. Of giet de coulis in een ijsblokjesvorm en laat bevriezen. Mix de ijsblokjes kort en krachtig in de keukenmachine. Serveer met aardbeien.