KookJij

Rabarber coulis

Een heerlijk rabarber coulis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: tuinadvies
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rabarber coulis te bereiden

Stoof de rabarber met de suiker en de peperbessen gaar op een laag vuur. Laat afkoelen. Voeg het citroensap toe en mix fijn in de keukenmachine. Doe de coulis in de ijsmachine en draai tot ijs. Of giet de coulis in een ijsblokjesvorm en laat bevriezen. Mix de ijsblokjes kort en krachtig in de keukenmachine. Serveer met aardbeien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst