Recept
« Terug naar recepten
Dessert: panna cotta met een coulis van aardbeien en sherry
PT15M
Dessert: panna cotta met een coulis van aardbeien en sherry
Een goede afsluiter na een heerlijk feestmenu.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: panna cotta met een coulis van aardbeien en sherry te bereiden
- Gelatine blaadjes laten weken in koud water. Breng de room samen met de suikers en sherry aan de kook neem van het vuur, de uitgeknepen gelatine blaadjes toevoegen en goed roeren. Laat even afkoelen vul de glazen met de coulis vervolgens voorzichtig de panna cotto toevoegen. Hiervoor heb ik een trechter genomen om te vullen. Laat opstijven in de koelkast en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Gerda Lamers zegt:
Anna Koudys zegt: