Recept
« Terug naar recepten
Rabarberkoek
PT30M
Rabarberkoek
Een heerlijk rabarberkoek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
agnes van goidsenhoven
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Oud receptje, van mijn moeder
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarberkoek te bereiden
Klop de suiker met de 2 eierdooiers en een volledig ei + de boter. Meng er de gezeefde bloem onder en een paar lepels melk. Giet het deeg in een beboterde en met bloem bestrooide vorm en beleg met de in stukjes gesneden rabarber. Laat bakken gedurende ong. 45 min. bij 190 gr. (pas aan uw oven aan) Klop het eiwit tot sneeuw en meng zakje vanillesuiker of wat tagatesse erbij. Zet nog 10 min. in de oven om het eiwit te laten kleuren. Dit op een 50 gr.
Mijn kookverhaal (agnes van goidsenhoven)
Oud receptje, van mijn moeder, gevonden...
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
koekaratchee zegt:
koekaratchee zegt: