KookJij

Rabarberschuim met wentelteefjes

Een heerlijk rabarberschuim met wentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rabarberschuim met wentelteefjes te bereiden

rabarber schuim:
rabarber in stukjes snijden, wassen, 50 gram achetrhouden voor garnering.
suiker opzetten en de rabarber gaar maken, maar zodanig dat het nog wel stukjes zijn. het eiwit met de 100 gram suiker stijf kloppen en met de compote vermengen.

wentelteefjes
melk, eieren, suiker en cacaopoeder mengen en hierin de sneetjes brood heel even dopen. in de bruinende boter aan beide ijden bakken. op een stukje keukenpapier iets deppen. bestrooien met poedersuiker. op bord garneren met het rabarberschuim en reepjes rauwe rabarber

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bep massop

bep massop zegt:
Ziet er heerlijk uit.Ga ik zeker proberen, zodra de rabarber bij ons in de tuin goed is.