Recept
« Terug naar recepten
Rabarberschuim met wentelteefjes
PT30M
Rabarberschuim met wentelteefjes
Een heerlijk rabarberschuim met wentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarberschuim met wentelteefjes te bereiden
rabarber schuim:
rabarber in stukjes snijden, wassen, 50 gram achetrhouden voor garnering.
suiker opzetten en de rabarber gaar maken, maar zodanig dat het nog wel stukjes zijn. het eiwit met de 100 gram suiker stijf kloppen en met de compote vermengen.
wentelteefjes
melk, eieren, suiker en cacaopoeder mengen en hierin de sneetjes brood heel even dopen. in de bruinende boter aan beide ijden bakken. op een stukje keukenpapier iets deppen. bestrooien met poedersuiker. op bord garneren met het rabarberschuim en reepjes rauwe rabarber
rabarber in stukjes snijden, wassen, 50 gram achetrhouden voor garnering.
suiker opzetten en de rabarber gaar maken, maar zodanig dat het nog wel stukjes zijn. het eiwit met de 100 gram suiker stijf kloppen en met de compote vermengen.
wentelteefjes
melk, eieren, suiker en cacaopoeder mengen en hierin de sneetjes brood heel even dopen. in de bruinende boter aan beide ijden bakken. op een stukje keukenpapier iets deppen. bestrooien met poedersuiker. op bord garneren met het rabarberschuim en reepjes rauwe rabarber
bep massop zegt: