Recept
« Terug naar recepten
Radijsjes in de sneeuw
PT30M
Radijsjes in de sneeuw
Een heerlijk radijsjes in de sneeuw recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
receptenweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Radijsjes in de sneeuw te bereiden
Garneersuggesties: rangschik wat schijfjes radijs en/of een radijsbloem boven op de salade en strooi wat tuinkers bovenop, of doe de salade op een vrij groot bord en strooi een cirkel tuinkers er omheen.
Vooraf: laat de kwark 4-5 uur uitlekken.
Snijd de lange penwortel en het loof van de radijsjes en was ze. Snijd dunne schijfjes van de radijsjes (hou eventueel een aantal mooie radijsjes apart voor latere garnering).
Vermeng de kwark met de dille en de basilicumblaadjes.
Vooraf: laat de kwark 4-5 uur uitlekken.
Snijd de lange penwortel en het loof van de radijsjes en was ze. Snijd dunne schijfjes van de radijsjes (hou eventueel een aantal mooie radijsjes apart voor latere garnering).
Vermeng de kwark met de dille en de basilicumblaadjes.