Recept
« Terug naar recepten
Radijssalade
PT30M
Radijssalade
Een heerlijk radijssalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Radijssalade te bereiden
Maak de sla schoon en snijd de blaadjes in reepjes.Was deze en laat ze goed uitlekken.Maak de radijsjes schoon en snijd of schaaf ze in plakjes.Snijd de komkommer in blokjes.Leg de sla op een schaal en leg daarop de radijs,komkommer en de bieslook.Snijd de kaas in kleine blokjes en leg ze erbij.Meng de zure room,yoghurt,zout,peper en citroensap door elkaar en giet dit over de salade.
Lekker met een gegrilde kip en witte rijst.
Lekker met een gegrilde kip en witte rijst.