Recept
« Terug naar recepten
Ricottataart met Salade
PT60M
Ricottataart met Salade
Een eenvoudige manier om ricotta te gebruiken bij een vegetarische lunch.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ricottataart met Salade te bereiden
- Werk alle ingredienten voor de taart goed door elkaar en doe ze in een springvorm.
- Dit gaat 50 minuten de oven in, die op 180 graden Celsius was gezet.
- Ondertussen maken we de sla met de gegeven ingredienten.
- Verdeel taart en salade over de bordjes.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Drink er een frisse rosé wijn bij.