Recept
« Terug naar recepten
Rigatoni met pikante tomatensalsa, kip en limoen
PT30M
Rigatoni met pikante tomatensalsa, kip en limoen
Een heerlijk rigatoni met pikante tomatensalsa, kip en limoen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rigatoni met pikante tomatensalsa, kip en limoen te bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de bosuitjes in grove stukken en de ui en kipfilets in blokjes. Bak de kip in een koekenpan met een scheutje olijfolie, het uitgeperste teentje knoflook, het limoensap en de tijm gaar. Breng dit op smaak met zout en peper, voeg de tomatenbasissaus toe en laat het 10 minuten sudderen. Voeg vlak voor het einde de fijngesneden basilicum toe. Schep deze pastasaus door de afgegoten pasta en warm dit samen nog even door op laag vuur. Serveer de pasta in diepe borden en strooi de parmezaanse kaas erover.