KookJij

Rigatoni met zoete aardappeles en boontjes

Een heerlijk rigatoni met zoete aardappeles en boontjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rigatoni met zoete aardappeles en boontjes te bereiden

Rooster de pistachenootjes 1 min.in een droge koekepan.Laat ze afkoelen en hak ze grof.Maal de nootjes,parmezaanse kaas,teentje geschilde knoflook,olijfolie en basillicum fijn met een staafmixer.Breng de pesto op smaak met peper en zout.Kook de haricots verts en de zoete aardappels in 8-10 min gaar.Kook de rigatoni volgens de verpakking.Meng de pasta met de groenten en verdeel de zure room en de pesto erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jeroen

jeroen zegt:
opzig wel mooi bedacht , meer garnituur .