Recept
« Terug naar recepten
Rigatoni met zoete aardappeles en boontjes
PT30M
Rigatoni met zoete aardappeles en boontjes
Een heerlijk rigatoni met zoete aardappeles en boontjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rigatoni met zoete aardappeles en boontjes te bereiden
Rooster de pistachenootjes 1 min.in een droge koekepan.Laat ze afkoelen en hak ze grof.Maal de nootjes,parmezaanse kaas,teentje geschilde knoflook,olijfolie en basillicum fijn met een staafmixer.Breng de pesto op smaak met peper en zout.Kook de haricots verts en de zoete aardappels in 8-10 min gaar.Kook de rigatoni volgens de verpakking.Meng de pasta met de groenten en verdeel de zure room en de pesto erover.
jeroen zegt: