Recept
« Terug naar recepten
Rijst advokaatpudding
PT120M
Rijst advokaatpudding
Een heerlijk rijst advokaatpudding recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst advokaatpudding te bereiden
Kook de rijst samen met de vanillesuiker zachtjes gaar in de melk.Laat ondertussen de gelantineblaadjes weken.Klop de slagroom met de suiker stijf.Neem de pan van het vuur zodra de rijstmassa gaar is.Voeg de uitgeknepen gelantine toe en laat het goed afkoelen.Schep de slagroom en advokaat door elkaar en voeg dit bij de rijstmassa.Verdeel de pudding in schaaltjes en laat hem 11/2 uur in de koelkast opstijven.Eet de pudding uit het schaaltje.Versieren naar eigen fantasie.