Recept
« Terug naar recepten
RIJST met Avocado, Koriander en Limoen
PT20M
RIJST met Avocado, Koriander en Limoen
Dit is een zeer bekend recept in de Spaans sprekende landen en het wordt vaak gegeven bij gebakken garnalen, gefrituurde inktvis, een gebakken visje enz.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe RIJST met Avocado, Koriander en Limoen te bereiden
- Maak een mix van de geprakte avocado's, limoensap, djinten, knoflook, zeste en koriander.
- Werk de warme gekookte rijst hier door.
- Dan de doperwtjes er door werken en zonodig voorzichtig opwarmen.
- Geef er limoen of citroen parten bij.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Een witte wijn die hoog in het zuur staat. Liever geen Elzas wijnen.