Recept
« Terug naar recepten
Rijst met kerriesaus en banaan
PT20M
Rijst met kerriesaus en banaan
Een heerlijk rijst met kerriesaus en banaan recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst met kerriesaus en banaan te bereiden
1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
2. In pan erwtjes 2-4 min. zachtjes koken.
3. Bananen pellen en in plakjes snijden.
4. Melk en mix voor kerrieroomsaus in pannetje doen. Al roerend met garde aan de kook brengen. Banaan en pinda's door saus roeren en verwarmen.
5. Rijst over vier borden verdelen, kerriesaus erover gieten en erwtjes ernaast serveren.
2. In pan erwtjes 2-4 min. zachtjes koken.
3. Bananen pellen en in plakjes snijden.
4. Melk en mix voor kerrieroomsaus in pannetje doen. Al roerend met garde aan de kook brengen. Banaan en pinda's door saus roeren en verwarmen.
5. Rijst over vier borden verdelen, kerriesaus erover gieten en erwtjes ernaast serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ferryjapie zegt:
;);););):p:p:p:p
noesje zegt: