Vriendjes van onze kinderen vonden dat een armelui-toetje,maar
ze vroegen er altijd wel om als ze mochten blijven eten.Met dit toetje ben je onder de € 2,- klaar
Recept
« Terug naar recepten
Rijstebrij
PT10M
Rijstebrij
Een heerlijk rijstebrij recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
zie mijn andere receptem
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstebrij te bereiden
Breng de melk en de rijst aan de kook
Roer door,deksel op de pan
Vuur uit en inpakken in een theedoek.
Laat een paar uur staan.
Breng dan weer aan de kook en doe er een pakje slagroom door.
Héérlijk met bruine basterdsuiker en een klontje margarine
Roer door,deksel op de pan
Vuur uit en inpakken in een theedoek.
Laat een paar uur staan.
Breng dan weer aan de kook en doe er een pakje slagroom door.
Héérlijk met bruine basterdsuiker en een klontje margarine