Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade met frisse stukjes peer en pecannoten
PT20M
Rijstsalade met frisse stukjes peer en pecannoten
Een heerlijk rijstsalade met frisse stukjes peer en pecannoten recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
phoebe halliwell
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade met frisse stukjes peer en pecannoten te bereiden
Kook de rijst 12 minuten, giet af en laat afkoelen. Snij de groene paprika in blokjes. Laat de halve peren uitlekken en snij ook in blokjes. Snij de tomaten in kwarten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe de rijst samen met de gesneden groenten en peer in een kom. Maak aan met de mayonaise, Boursin, peper en zout. Verdeel de salade over vier borden, steek 3 blaadjes witlof in iedere salade en vul deze met een paar pecannoten.