KookJij

Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer

Een heerlijk rijstsalade met rosbief, mango en komkommer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer te bereiden

Kook de rijst met het bouillontablet toegevoegd aan het kookvocht. Laat de rijst daarna afkoelen. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verwijder de stronkjes uit de struikjes witlof. Snijd 1 struikje in ragfijne reepjes en haal van de andere struikjes de blaadjes los.
Bereiden:
Schep de komkommerblokjes en de witlofreepjes met de dressing door de rijst. Leg de witlofblaadjes op een schaal of op kleine bordjes. Schep de rijst in het midden en schik daarop plakjes mango, plakjes rosbief en ui.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst