KookJij

Rijstschotel apart

Een heerlijk rijstschotel apart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstschotel apart te bereiden

Sjalotjes zeer fijn snijden.
Olijfolie in een wokpan opwarmen, sjalotjes, safraan en rijst opwokken tot ze mooi bruin zijn. Voeg de wijn en kruiden toe. Zet het vuur lager en laat op een zacht vuur beetgaar sudderen.
De spekblokjes krokant aanbakken zonder vetstoffen.
Voeg deze bij de rijst en roer goed om.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst