Recept
« Terug naar recepten
Rip brownies
PT20M
Rip brownies
Een heerlijk rip brownies recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
tinne
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rip brownies te bereiden
Laat de chocolade in een pannetje smelten, voeg de boter erbij en roer het geheel glad. Klop de eieren met de suiker op tot schuim en schep dit onder de gesmolten chocolade. Meng de bloem met de saus en voeg de gemalen walnoten toe. Giet het mengsel in platte rechthoekige bakvormpjes en verwarm het gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Maak van de brownie een grafzerk door er een stukje af te snijden en er loodrecht op de plaatsen. Griezelig afwerken kan met suiker of slagroom. Een figuurtje en marsepeinen pompoensnoepjes bijplaatsen maakt het nog net iets leuker!
Maak van de brownie een grafzerk door er een stukje af te snijden en er loodrecht op de plaatsen. Griezelig afwerken kan met suiker of slagroom. Een figuurtje en marsepeinen pompoensnoepjes bijplaatsen maakt het nog net iets leuker!
sonja4 zegt:
Bedankt.