KookJij

Rip brownies

Een heerlijk rip brownies recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Speciale gelegenheden - Halloween
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: tinne
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rip brownies te bereiden

Laat de chocolade in een pannetje smelten, voeg de boter erbij en roer het geheel glad. Klop de eieren met de suiker op tot schuim en schep dit onder de gesmolten chocolade. Meng de bloem met de saus en voeg de gemalen walnoten toe. Giet het mengsel in platte rechthoekige bakvormpjes en verwarm het gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Maak van de brownie een grafzerk door er een stukje af te snijden en er loodrecht op de plaatsen. Griezelig afwerken kan met suiker of slagroom. Een figuurtje en marsepeinen pompoensnoepjes bijplaatsen maakt het nog net iets leuker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sonja4

sonja4 zegt:
Bedankt, het is mij gelukt want eigenlijk ken ik niet veel van computeren, alles zelf leren en met hulp van hier en daar zal mij dat wel lukken.
Bedankt.
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Hallo sonja, als je het recept gaat bewerken (rechts boven, scherm met kwastje) heb je onderaan de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
sonja4

sonja4 zegt:
Kan er mij iemand uitleggen hoe ik een foto erbij kan kopieren?