Recept
« Terug naar recepten
risotto met spek en kaas
PT30M
risotto met spek en kaas
Een heerlijk risotto met spek en kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
domy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe risotto met spek en kaas te bereiden
Verhit de margarine in een pan en bak de spekreepjes.
Voeg de rijst toe en bak hem.
Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook.
Kook de rijst 12 min. op laag vuur.
Voeg nog een scheutje water toe.
Schep de kaas door de risotto
Voeg de rijst toe en bak hem.
Schenk de bouillon erbij en breng alles aan de kook.
Kook de rijst 12 min. op laag vuur.
Voeg nog een scheutje water toe.
Schep de kaas door de risotto